+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

WIPA Nederland B.V. - Cloud diensten

Over WIPA

WIPA is een full-service onderneming die gespecialiseerd is in Online Werkplekken en andere cloud gerelateerde diensten. We zijn een expert die ICT simpel en overzichtelijk maakt, en daarnaast zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Via onze diensten waaronder de Online Werkplek leveren we al sinds 2007 een tal van bedrijven uit verschillende branches, en van verschillende omvang, een flexibele en veilige werkomgeving.

WIPA heeft veel ervaring op het gebied van full-service dienstverlening en spreekt hierbij ook nog eens uw taal! Ons uitgangspunt is eenvoudig; optimalisering van de service-levels, kosten besparen en versterking van uw concurrentiepositie met een vast aanspreekpunt voor alles wat met automatisering te maken heeft!

WIPA
Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van Cloud Computing. De druk om effectief, veilig en efficiƫnt te werken neemt steeds meer toe, daarnaast wordt er van u verwacht flexibel te kunnen werken. De Cloud Computing diensten van WIPA biedt u daarom enorme kansen. Met WIPA als technische partner kunt u zich zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: uw kerncompetenties!

Probeer een Online Werkplek 30 dagen gratis!

Maak geheel vrijblijvend kennis met onze dienstverlening


Netwerk

WIPA is een van de weinige aanbieders van cloud diensten met de beschikking over een geheel eigen netwerk.

Lees verder…

Missie en Visie

Door onze innoverende houding willen wij altijd inspelen op nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Lees verder…

Onze klanten

Klanten van WIPA zijn actief in vrijwel alle sectoren zoals gezondheidszorg, hotellerie, bouw en verzekeringen.

Lees verder…

Pers & Blog

De laatste informatie over WIPA, de Cloud sector en persberichten treft u op het blog. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Lees verder…