+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Uniek reseller systeem

- thuis in vele markten

Online Werkplek Reseller

Bedrijven die reseller worden van WIPA komen veel uit de consultancy en ICT-sector. Zij kiezen er voor om reseller te worden, zodat ze beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften vanuit hun eigen klantenkring.

WIPA biedt resellers een White-label Online Werkplek van hoog niveau en een portfolio die steeds verder uitgebreid wordt. WIPA biedt u de mogelijkheden deze diensten te leveren onder eigen naam, zonder zelf te investeren in infrastructuur en dienstenplatformen.

Het white label reseller programma wordt op basis van de behoeften van resellers zoals u samengesteld en wij werken steeds weer aan nieuwe mogelijkheden en opties.

Waarom reseller worden bij WIPA?

  • U kunt onze diensten tegen de beste tarieven inkopen en zo goed concurreren in de markt
  • U bepaalt uw eigen marge, WIPA kan hierin adviseren
  • WIPA verzorgt een white-label portal waarin u uw klanten beheert, aanmaakt en opties klaarzet
  • Wij bieden een 99.9% uptime garantie
  • WIPA is er om technische support of consultancy te bieden

Is de online Werkplek voor u een nieuwe dienst? Wij helpen u actief mee om klanten te werven en voorzien u dan ook van de nodige gegevens zoals offerte informatie, contract informatie, voorbeeld contracten, algemene voorwaarden en voorbeelden van folders.

online werkplek reseller

Unieke formule

WIPA heeft een uniek platform opgezet om er voor te zorgen dat de reseller alle dagelijkse taken kan uitvoeren zonder tussenkomst van WIPA. Het aanmaken van Online Werkplekken, het resetten van wachtwoorden of het bijwerken van een e-mail account kan door de reseller zelf worden gedaan. Wij weten hoe kostbaar uw tijd is en hier spelen wij zo goed mogelijk op in.

U kunt als reseller niet alleen accounts aanmaken of wijzigen maar u heeft ook de mogelijkheid om uw klanten van software te voorzien via dit zelfde platform. Of uw klant Office 2007, 2010 of 2013 wenst, u heeft het geheel onder controle.

Via dit platform heeft u real-time inzicht in het aantal accounts of resources wat in gebruik is en zo ook in de facturatie die maandelijks plaatsvind. Via onze API heeft u tevens mogelijkheid om een koppeling tussen dit platform en uw administratiepakket te maken.

online werkplek reseller


Tier-2 netwerk

Het Tier-2 netwerk van WIPA bestaat uit meerdere datacenters in Amsterdam die onderling via dubbele glasvezelpaden zijn verbonden. Door gebruik te maken van (dubble) glasvezelpaden heeft WIPA een netwerk met hoge beschikbaarheid en snelheid kunnen realiseren. Tevens zijn deze dubbele glasvezelpaden fysiek van elkaar gescheiden zodat er geen problemen ontstaan op beide paden tegelijk bij graafwerkzaamheden

Ons netwerk

24x7 beveiliging

Naast de vertrouwde mogelijkheden van een Online Werkplek maakt WIPA het IT-beheer een stuk eenvoudiger. Hiernaast beschikt ons platform over geavanceerde beveiligings- en betrouwbaarheidsfuncties die uw gegevens in de cloud beschermen tegen calamiteiten.

Uw gegevens worden continu gerepliceerd naar datacenters, zodat u verzekerd bent van uw bedrijfscontinuïteit. De datacenters van WIPA voldoen aan een groot aantal industrienormen en certificeringen, waaronder ISO 27001.