+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Public Cloud

- Uw (web-)applicatie in de Public Cloud

Architectuur op maat

Voor de 'Public Cloud' maken wij gebruik van Citrix Xenserver of Hyper-V 2012. XenServer en Hyper-V werken als een softwarematige virtualisatielaag voor onze virtuele servers. Deze software is bedoelt om één of meerdere fysieke servers op te delen in Virtuele machines voor klanten en deze van elkaar te scheiden.

Wij bieden u een oplossing op maat. Wilt u meer weten over Public Cloud en wat het voor u kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact op voor een informatieaanvraag.

server

Meer informatie?

Hoge beschikbaarheid

Met een Public Cloud zet u meerdere servers in om de de capaciteit voor uw dienst(-en) te vergroten. Zo kunt u uw website op een Public Cloud plaatsen en hiermee in feite uw website verdelen over meerdere (virtuele) servers via een loadbalancer. Uw bezoekers merken niets meer van updates of virtuele servers die uit staan en u heeft het voordeel snel meer resources in te kunnen schakelen als u tijdelijk een piek in uw bezoekersaantallen verwacht.

U kunt een Public Cloud inzetten voor alles wat u wenst te delen met de buitenwereld, dit betreft dus niet alleen websites of webapplicaties!