+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Private Cloud

- Uw kantoor ook in de cloud?

Kantoorautomatisering in de cloud

Wanneer u kiest voor een Private Cloud oplossing maakt u gebruik van een volledig ingericht IT-platform. Standaard heeft u hierbij een zeer volledig kantoorautomatiseringsplatform met alle daarbij behorende functionaliteiten, zoals Microsoft Office en extra voorzieningen voor toegang- en identiteitsbeheer. Cloud Computing is dus vergelijkbaar met uw eigen werkplek maar dan niet lokaal op uw computer of laptop maar extern in een datacenter dat via het internet toegankelijk is

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een platform voor uw bedrijfsapplicaties. Dankzij de juiste technische faciliteiten en flexibel in te zetten capaciteit kunt u uw bedrijfsapplicaties eenvoudig en efficiƫnt ontwikkelen, testen, inrichten en functioneel beheren. U heeft geen omkijken meer naar load balancing en het onderhoud van de besturingssystemen en serverhardware.

server

Meer informatie?

Gegarandeerde performance

Het Cloud platform bestaat uit een volledig redundant cluster van hoogwaardige servers. Ons doel is om u de performance en zekerheid te bieden die u verwacht van een zakelijke oplossing. Alle hardware is ondergebracht in moderne datacenters in Nederland. Het cluster en netwerk worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, bewaakt door onze engineers. Het platform heeft een ingecalculeerde overcapaciteit waardoor er een permanente hardware-buffer aanwezig is. Dit alles zorgt voor een gegarandeerde bereikbaarheid van uw IT, en van uw organisatie. Dankzij de hoge zekerheid en 24x7 support die een Private Cloud biedt, is dit een oplossing waar u op kunt bouwen.

Service bij WIPA

Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Daarom brengen wij voor een Private Cloud altijd advies op maat uit. Op basis van de unieke eigenschappen en situatie van uw bedrijf helpen wij u bij het vinden van de best passende oplossing. Daarbij is het verstandig om niet alleen naar uw huidige servers te kijken, maar ook naar uw gehele bedrijfsnetwerk.

Een integratie van cloud en netwerk resulteert in een hogere mate van veiligheid en voorkomt problemen. Een Virtual Private Cloud kan worden ingezet voor het hosten van enkele, tot honderden servers. Het groeit eenvoudig mee met uw organisatie. U hoeft niet te investeren hardware en verlaagt de kosten van operationeel beheer