+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Uw Online Werkplek is onze Core business.

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsapplicaties, data en e-mail via onze Online Werkplek. Vraag een gratis demo aan en ontdek de mogelijkheden, en besparingen, die een Online Werkplek met zich meebrengt!

Honderden gebruikers

Al sinds 2008 bieden wij bedrijven uit verschillende branches een stabiele werkomgeving via onze Online Werkplek.

99.99% Uptime

Over de afgelopen 5 jaar heeft WIPA een beschikbaarheid van 99,99% behaald. Wij bieden onze klanten dan ook een uptime garantie!

Direct beginnen

Het aanmaken van een Online Werkplek gebeurd binnen enkele minuten, nooit meer wachten op een ICT afdeling!

Altijd veilig

Onderdeel van de Online Werkplek is het beveiligen van uw bedrijfsgegevens, filteren van spam en proactief adviseren over eventuele gevaren.

Wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

De unieke Online Werkplekken voor het MKB

Onze Online Werkplek (ook wel Online Desktop of desktop as a service genoemd) is niet alleen op basis van de nieuwste software maar is de énige Online Werkplek die u geheel zelf in de hand heeft. Een prachtig uiterlijk, naadloze integratie met uw huidige automatisering of lokale computer en ongekende snelheid in het gebruik. Op alle vlakken beter dan andere Online Werkplekken in de markt.

Via onze self-service portal maakt u eenvoudig nieuwe medewerkers aan en voorziet u deze binnen enkele seconden van de software die benodigd is. Niet meer afhankelijk zijn van één medewerker of een ICT bedrijf, u heeft alles in de hand!

Wat is een Online Werkplek?

Online Werkplekken in de Cloud

Goed geregeld

Door gebruik te maken van onze Online Werkplekken weet u zeker dat uw informatie veilig opgeslagen is binnen de door ons beheerde datacentra in Amsterdam. Hiernaast heeft u via onze self-service portal 24 uur per dag volledig inzicht!

Controle houden

U bepaalt zelf met welke software u werkt. Via onze self-service portal kunt u zelf software in- of uitschakelen. Wilt u op-maat software beschikbaar hebben dan helpen wij u hiermee graag.

Support en Service

Mocht u er niet uitkomen of met een vraagstuk zitten dan staan wij voor u klaar. Wij zijn iedere dag bereikbaar zowel per telefoon als per e-mail.

Referenties

Private Cloud - Sourcefabric
Online Werkplek - Mouton Bouw
Adoptiestichting A New Way
Structin

Probeer een Online Werkplek 30 dagen gratis!

Maak geheel vrijblijvend kennis met onze dienstverlening

Meer inkomsten in een oogopslag.

Heeft u een nieuwe medewerker aangenomen? Door gebruik te maken van een Online Werkplek kunt u deze medewerker binnen slechts enkele minuten voorzien van een complete werkplek, software, e-mail en uw bedrijfsapplicaties. We hoeven u waarschijnlijk niet uit te leggen wat deze tijdwinst uw onderneming kan opleveren.

Daarnaast bepaalt u zelf welke gebruiker toegang heeft tot software, data of e-mail en worden hierdoor de maandelijkse kosten op het gebied van kantoorautomatisering aanzienlijk lager.

Online Werkplekken in de Cloud

Waarom een Online Werkplek bij WIPA?

De snelste Online Werkplek

Wij plaatsen uw Online Werkplek op zeer krachtige servers binnen onze eigen datacentra. Wij maken uitsluitend gebruikt van de nieuwste HP Proliant servers.

De meeste controle

Zelf beheren welke software u heeft en waar u voor betaald. U kunt uw Online Werkplek helemaal zelf instellen via onze self-service portal.

Het stabielste netwerk

WIPA heeft haar eigen netwerk binnen verschillende datacenters in Amsterdam bekend onder AS57685.

Makkelijk samenwerken

Met ons aanbod aan software, zoals Microsoft Lync en Microsoft Sharepoint, kunt u sneller en productiever samenwerken.

Dagelijkse backup

Iedere dag maken wij een backup van al uw gegevens en instellingen en deze slaan wij voor u, indien gewenst, extern op.

Ondersteuning

Bij WIPA heerst een no-nonsense cultuur, we zijn kritische en gedreven. Bij vragen over onze diensten staan wij dan ook 24 uur per dag voor u klaar en helpen wij u telefonische of per e-mail.

Vragen over de Online Werkplek?

Om antwoord te geven op de meest gestelde vragen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van vragen en bijbehorende antwoorden. Mocht uw vraag in dit overzicht niet voorkomen neem dan contact op met ons via +31 20 760 4909.

Wat zijn de voordelen van een Online Werkplek?
Wat kan ik besparen met een Online Werkplek?
Wat is het verschil tussen Citrix en Terminal Server (RDS)
Waarom gebruikt WIPA alleen Citrix?
Is er nog een lokale server nodig?
Waar staan alle gegevens opgeslagen?
Is het mogelijk om onderweg te werken?
Hoe gaan jullie met specifieke bedrijfsapplicaties om?
Ik heb office gekocht. Kan ik deze licentie gebruiken?
Hoe lang bewaren jullie backups?

Korte feitjes

  • Opgericht in 2008
  • Gevestigd in Amsterdam
  • 3 datacenters in Nederland
  • 4 verschillende internet providers
  • Citrix en Microsoft partner
  • RIPE lid (LIR) voor uitgifte van IP adressen
  • Snelle oplevering, goede service en een goede prijskwaliteitverhouding. Altijd en overal bij mijn e-mail kunnen, dat is ze gelukt! Prima helpdesk en service.

    Kazishi Mathew

star star star star star
WIPA kreeg van haar klanten een waardering van 5 van de 5 sterren op basis van 123 beoordelingen.

Kwaliteit staat centraal

Het netwerk van WIPA is gevestigd in Amsterdam. Het is één van de meest stabiele netwerken binnen Nederland. Alle netwerk componenten zijn redundant uitgevoerd en ook tussen de verschillende datacentra maken we gebruik van redundante glasvezel paden.

Het netwerk van WIPA bestaat uit meerdere datacenters in Amsterdam die onderling via dubbele glasvezelpaden zijn verbonden. Door gebruik te maken van (dubble) glasvezelpaden heeft WIPA een netwerk met hoge beschikbaarheid en snelheid kunnen realiseren.

Uitstekende service

WIPA onderscheidt zich in service. Afspraken worden nagekomen en omgevingen worden snel en soepel opgezet. Overdag zijn wij elke dag bereikbaar en u voelt zich geen nummertje zoals bij veel andere bedrijven helaas wel gebeurd.

WIPA kan een hogere uptime garanderen doordat wij gebruik maken van ons eigen netwerk. Hierdoor zijn onze diensten niet alleen snel, schaalbaar maar ook zeer scherp geprijsd. WIPA maakt uitsluitend gebruik van A-merk hardware zoals HP en Cisco.

Jarenlang ervaring

Via onze diensten waaronder de Online Werkplek leveren we al sinds 2007 een tal van bedrijven uit verschillende branches, en van verschillende omvang, een flexibele en veilige werkomgeving.

Met WIPA als technische partner kunt u zich zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: uw kerncompetenties!

Tier-2 netwerk

Het Tier-2 netwerk van WIPA bestaat uit meerdere datacenters in Amsterdam die onderling via dubbele glasvezelpaden zijn verbonden. Door gebruik te maken van (dubble) glasvezelpaden heeft WIPA een netwerk met hoge beschikbaarheid en snelheid kunnen realiseren. Tevens zijn deze dubbele glasvezelpaden fysiek van elkaar gescheiden zodat er geen problemen ontstaan op beide paden tegelijk bij graafwerkzaamheden.

Meer over ons netwerk

Online Werkplek/Desktop: Veilige keuze

Naast de vertrouwde mogelijkheden van een Online Werkplek maakt WIPA het IT-beheer een stuk eenvoudiger. Hiernaast beschikt ons platform over geavanceerde beveiligings- en betrouwbaarheidsfuncties die uw gegevens in de cloud beschermen tegen calamiteiten.

Uw gegevens worden continu gerepliceerd naar onze andere datacenters, zodat u verzekerd bent van uw bedrijfscontinuïteit. De datacenters van WIPA voldoen aan een groot aantal industrienormen en certificeringen, waaronder ISO 27001.