+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Hosted Lync Server 2013 Online

- Al vanaf € 2,99 per maand!

Eenvoudig samenwerken via Lync

Met Hosted Lync (of Lync Online) belt u – eventueel met headset of IP telefoon – gemakkelijk vanaf uw pc of laptop. Met het telefoontabblad van Lync beschikt u over alle telefoniemogelijkheden: beantwoorden, wisselgesprek, in de wacht plaatsen, doorschakelen, doorverbinden en omleiden naar voicemail of chatgesprek. Daarnaast kunnen oproepen gelijktijdig binnenkomen op telefoontoestellen van een groep collega’s

Met de beschikbaarheidsfunctie van Lync kunt u met behulp van algemene statuswaarden vanaf uw pc, laptop, smartphone of tablet zien of de persoon die u probeert te bereiken aanwezig is. Hierbij staat een groen pictogram voor 'beschikbaar', een rood pictogram voor 'bezet' en verschijnt er een geel pictogram wanneer de collega niet achter de computer zit. U kunt uw beschikbaarheid handmatig instellen of dit automatisch laten bepalen aan de hand van uw agenda in Outlook.

Hosted Lync Online

Altijd op de hoogte

Zie direct wie er aanwezig en beschikbaar zijn. De online-status voor Lync- en Skype-contactpersonen wordt in Outlook, Word, Excel of SharePoint real-time getoond.

Altijd beschikbaar

Gebruikers kunnen met verschillende apparaten werken, afhankelijk van hun behoefte. Lync werkt vertrouwd en ziet er op pc's, telefoons, browsers en tablets hetzelfde uit.

Support en Service

Met Lync worden miljoenen personen, hun communicatiekanalen en de toepassingen die zij dagelijks gebruiken samengebracht. Dankzij HD-videovergaderingen met meerdere partijen kunt u Lync-vergaderingen verlevendigen en kunt u elkaar zien.