+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Referenties

Mouton Bouw B.V. is een bouwonderneming gespecialiseerd in burger- en utiliteitsbouw en werkt voornamelijk voor een grote selectie van woning corporaties, vastgoed beheerders, zorginstellingen en verenigingen van eigenaren.


SCC Services B.V. richt zich op het realiseren van oplossingen op het gebied van ICT-Infrastructuur. SCC ondersteunt nationale en internationale bedrijven en instellingen door middel van het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT-infrastructuren.

Qualogy levert maatwerk in Oracle- en Java-applicatieontwikkeling, Oracle E-Business (van audits en implementaties tot upgrades en migraties), database- en applicatiebeheer, Business Intelligence, Agile Consultancy en Web2.0 development.

Online Werkplek op Google Chromebook

Eastmen is sinds januari 2007 een uitzendbureau gespecialiseerd in Hongaarse en Roemeense vakmensen. In deze Oost-Europese landen, die sinds 1 mei 2004 tot de Europese Unie behoren, is het leren van een vak een eervolle zaak en heeft aanzien bij de bevolking. Eastmen is een familiebedrijf en daardoor zeer wendbaar en efficiënt ingericht. Door een hoge mate van automatisering en veel processen zijn gedigitaliseerd kan Eastmen de kosten laag houden.

Eastmen maakt sinds 2014 gebruik van onze Online Werkplek oplossingen via Google Chromebooks. De Chromebook is licht, start buitengewoon snel op en is veel lichter dan een traditionele laptop. Hiernaast maakt de aanschafprijs het een erg interessant alternatief.

020apartment is een familiebedrijf, opgericht in 1960, die haar werkzaamheden richt op het verwerven en exploiteren van vastgoed in (centrum) Amsterdam.

020apartment maakt sinds 2013 gebruik van onze Online Werkplek diensten.

Adoptiestichting A New Way bemiddelt voor de interlandelijke adoptieprocedures uit de USA. Een stichting met een Raad van Toezicht, een dagelijks bestuur en een bureaucoordinator.

A New Way maakt sinds 2012 gebruik van de Online Werkplek, Website Hosting en Hosted Exchange.

Online Werkplek - Structin

Structin is in 2010 opgericht om namens netbeheerders de gezameklijke aanleg van kabels en leidingen in Zuid-Holland te coördineren. Structin is een samenwerkingsverband tussen o.a.: Stedin, Liander, Dunea, UPC en Westland Infra.

Structin maakt sinds 2012 gebruik van de Online Werkplek diensten bij WIPA.

Sourcefabric

SourceFabric richt zich op de ontwikkeling en implementatie specifiek voor de journalistiek. Met kantoren in Berlijn, Praag en Toronto is SourceFabric een van de marktleiders in deze branche. WIPA is benadert door SourceFabric voor de opzet van een streaming platform specifiek ingericht voor de lancering van een nieuwe dienst: Airtime.

Airtime word gebruikt door radiostations en DJ’s over de hele wereld en vereiste een robuust en schaalbaar platform. WIPA heeft een op-maat public cloud structuur opgezet om dit te kunnen garanderen.

Airtime
Private Cloud - Sourcefabric
Online Werkplek - Joods Humanitair Fonds

Lucanet Benelux

LucaNet biedt uiterst software die door klanten geheel zelf kan worden ingericht en beheerd. Steeds meer klanten kiezen hierdoor voor LucaNet, want de afhankelijkheid van hun eigen ICT-afdeling of externe consultants is minimaal.

Lucanet