+31 20 760 4909      service@wipa.nl
twitter Facebook LinkedIn

Cloud en Online Werkplekken

Diensten op basis van Cloud Computing voor het MKB

Cloud Hosting / Cloud Computing is een uitstekend alternatief voor het zelf investeren in fysieke servers. Het concept 'Cloud Computing' komt erop neer dat meerdere fysieke servers worden gekoppeld en samen hun capaciteit delen.

Met de diensten van WIPA bent u verzekerd van een compleet en betrouwbaar pakket van ICT-diensten. De oplossingen die wij bieden zijn met zorg samengesteld in samenwerking met de meest innovatieve partners. Wij bieden een totaal pakket waarmee wij op het gehele vlak van ICT u kunnen ondersteunen. Het is makkelijk, betaalbaar, kosten besparend en uitermate veilig.

online werkplekken

Private Cloud

De Private Cloud biedt u een volledig beheerbare en veilige virtuele infrastructuur. Uw servers en applicaties worden veilig gehost in het state-of-the-art datacenter van WIPA.


Meer over Private cloud

Public Cloud

De Public Cloud geeft u de mogelijkheid uw (web)applicatie op een stabiele infrastructuur te plaatsen zonder investeringen te doen in hardware of licenties.

Meer over Public Cloud

Online Werkplekken

Door gebruik te maken van een Online Werkplek heeft u alles in één keer geregeld. Backups, licenties, antivirus en kostenloos upgraden naar nieuwe software versies.

Meer over Online Werkplekken

Hosted Exchange

Altijd en overal bereikbaar zijn, ook via e-mail, is meer dan ooit een vereiste voor uw bedrijfsvoering. Waar u ook bent, op kantoor, thuis of zelfs in de auto.

Meer over Hosted Exchange